Ga voor zekerheid met de Heijne Autopolis

Uw auto is in goede handen bij Autobedrijf Heijne

In samenwerking met Actua bieden wij de Heijne Autopolis autoverzekering aan. Dit is een autoverzekering met vele voordelen. Wij hebben een zeer aantrekkelijk aanvullend verzekeringspakket samengesteld, voor zowel nieuwe auto’s, als voor occasions tot en met 8 jaar jong. Hieronder leest u de belangrijkste voordelen van onze unieke Autobedrijf Heijne Allrisk autoverzekering.

Verlengde garantievoordelen

Extra garantie is handig als je onverhoopt stil komt te staan als gevolg van een defect onderdeel, dan wil je het liefst dat deze onverwachte kosten onder de garantiedekking vallen. Met de Allrisk verzekering van Autobedrijf Heijne heb je gedurende de looptijd voor nieuwe auto’s 2 jaar (24 maanden) extra garantie boven op de fabrieksgarantietermijn en voor occasions altijd 2 jaar verlengde garantie (inclusief de standaard 6 maanden BOVAG garantie) voor auto’s tot en met 8 jaar jong (96 maanden) of 150.000 km.

De verzekering met 2 jr. garantie

Heijne Autopolis

  • 100% vergoeding bij totaal verlies auto

  • Verlengde garantiedekking op onderdelen

  • Uitgebreide Pechhulpdekking

  • Extra dekking boven het verzekerd bedrag

Altijd uw garantie behouden

De Pechhulp en garantiedekking van onze All-risk verzekering blijven geldig als u ieder jaar tijdig de auto laat onderhouden bij Autobedrijf Heijne en de auto all-risk verzekerd blijft. De verlengde garantiedekking vervalt echter wel na 2 jaar en/ of als de auto ouder wordt dan 96 maanden of de kilometerstand meer bedraagt dan 150.000 km.

Uitgebreide pechhulp door vrijwel heel EU

Het is heel vervelend als je met pech stil komt te staan. Dan is het goed om te weten dat je met de Allrisk autoverzekering van Autobedrijf Heijne ook kunt profiteren van 24/7 pechhulp service! Of dat nu in je woonplaats, in Nederland of elders in Europa is, de Alarmcentrale van Actua Pechhulp staat je bij.

Je auto wordt in de meeste gevallen ter plekke gerepareerd. Maar als het niet anders kan, wordt je auto vervoerd naar een reparateur. Dat is meestal je eigen autobedrijf. En als je pech hebt in het buitenland, dan worden je auto en de inzittenden naar Nederland vervoerd. Als dat geen service is!