Autobedrijf Heijne herstelt bij ruitschade!

Wanneer uw voorruit niet meer gerepareerd kan worden moet deze worden vervangen. Wij controleren vooraf uw Eigen Risico en handelen vervolgens zoveel mogelijk rechtstreeks af met uw verzekeraar. Bij Autobedrijf Heijne betaalt u het laagste Eigen Risico dat volgens uw polisvoorwaarden bij autoruitherstel door de verzekerde zelf betaald moet worden. Wij zorgen er dan ook voor dat u nooit duurder uit bent. Overigens, ook als u niet voor ruitschade verzekerd bent, hanteren wij zeer scherpe tarieven.

Ruitschade? Dan is het belangrijk om dit weten

Blijf baas over uw eigen auto en bepaal zelf waar u de ruitschade aan uw auto laat herstellen! Bij het aanmelden van een ruitschade bij uw verzekeringsmaatschappij maakt de maatschappij er een gewoonte van om u naar glasherstelbedrijven te verwijzen waar zij collectieve afspraken mee hebben gemaakt. Deze verwijzing/sturing proberen zij extra te ondersteunen door:

  • u een korting te gunnen op uw Eigen Risico en/of
  • de herstelkosten rechtstreeks aan het schadeherstelbedrijf te vergoeden (u hoeft dan zelf geen schadegeld voor te schieten).

In alle gevallen betreft het meestal glasherstelbedrijven die uw auto in het geheel niet kennen en waar u als consument helemaal geen binding mee heeft. Daarom is het goed om te weten dat Autobedrijf Heijne net als bovengenoemde bedrijven de ruitschade aan uw auto hersteld, onder dezelfde gunstige voorwaarden!

Uw schade melden
Afspraak maken
Services